We sing. We dance. We steal things.

Sjukt oproduktiv dag, detta. Jag har suttit i typ fem timmar och tänkt "okej, nu måste jag verkligen börja fylla i de där visumpapprena."

Men sen kommer jag, varje gång, på hur otroligt nödvändigt/viktigt/intressant det är att lyssna igenom alla ringsignaler på min mobil. Eller kolla igenom vimmelbilder på efterfesten. Eller äta ännu en portion glass bara för att ingen är hemma och ser mig. Eller kolla ifall testbilden på tv:n fortfarande ser likadan ut som den gjort de senaste 50 åren (antar jag), eller koreografera ihop en diagonal (ifall jag nu skulle ha användning för den inom de närmaste dagarna, liksom), eller...

Ni förstår. För övrigt ringde en kompis (som jag inte har hört av på läänge) mig idag, för att han hade hört Jason Mraz på radion & tänkte på mig. :) Och DÅ kom jag på att jag ju faktiskt var tvungen att ladda ner det nya albumet (som för övrigt heter We sing. We dance. We steal things, coolaste titeln ever) så att jag kan lyssna på mobilen och inte bara på youtube..

Men vadå, det där amerikanska-ambassadör-folket förstår nog. Känns som ett ställe där lättsamma, easy going människor jobbar, visst?

/M

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha vad roligt att du med ska dit då. Var bor du? Jag åker till USA den 18e augusti med CC. Vilka åker du med o när ska du dit? Jobbiga papper till visumet, ellehur?:)

2008-06-19 @ 22:29:52
URL: http://annsiiii.blogg.se/
Postat av: Anna

Hehe vad roligt att du med ska åka den 18e, då ses vi på skolan ja:) Jag åker från Köpenhamn. Ska bo i Greenwich Connecticut. Har du varit i USA innan? Du ska på det avresemötet efter sen va?

2008-06-19 @ 22:44:32
URL: http://annsiiii.blogg.se/
Postat av: nathalie

Hejsan !^^

Jag ska också åka som au pair.. åker den 21 juli och kommer bo mitt på manhattan..

är du nervös?^^

2008-06-20 @ 09:29:58
URL: http://nathaliesofi.blogg.se/
Postat av: emelisen

ser att du ska åka som au pair,

jag med :D vart ska du bo :) ?

2008-06-20 @ 10:23:14
URL: http://rainbowtears.blogg.se/
Postat av: Magda

Svar: nathalie - Nice! aa, lite nervöst börjar det bli. Åker ju en hel månad efter dig, så.. jag har nog inte riktigt fattat än! :)



emelisen - Fabulous Lincroft, New Jersey ska jag till :) en timme utanför NYC, typ. :)

2008-06-20 @ 12:25:55
URL: http://yesaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0