FÖR VI HAR TAGIT...

Kan man bli nostalgisk över något som hände för mindre än två månader sen...?





:)


Nu ska jag in till stan & styra upp lite saker inför USA. Även soyalatte med Vicci är planerat. :) Jobbar 18-00.30, men imorgon är jag leeedig & sen är det bara helgen kvar.. gulp.

/M

Dagens

Dagens låt: whats the deal boo - ?
Dagens frisyr: McDonald's-fläta, lagom otvättat & frityr-olje-fett.
Dagens smink: same old
Dagens klädsel: Haute coutore á al McDo (summer 2008 collection).. eh.
Dagens händelse: Jobb 12-21, det var väl allt. :)
Dagens vill ha i allmänhet: Lite mer sol under lediga timmar och lite mer regn under jobbtimmarna, ja?
Dagens materiella vill ha: OST!
Dagens beroende: kaffe
Dagens tråkigaste: brännsår på höften, ouch.
Dagens köp: bussbiljetter
Dagens mat: Mc Flurry med brutalt* mycket daim, kola- & chokladsås


*Brutalt är såå the new shit att säga, i brist på annat passande uttryck eller när du bara vill verka lite nonchalant top notch: "Det kommer att gå brutalt snabbt, åk bara ner och ställ dig där på ruta ett." "Jag ska hämta brutalmycket PF." "Här är din mat, hoppas det smakar brutalt gott!"


Eh, ja. Sova, nu.

/M

You're the only way my time is measured

Måndagskvällen, the snabba versionen:

Mys. :)

Idag har jag jobbat 9-18 och när jag gick på bussen för att åka hem och busschauffören frågade mig vart jag skulle svarade jag "McFlurry." Eh... va?


Jason Mraz - O.Lover

/M

När man inte pallar värmen

Min host mum skickade just ett litet uppmuntrande mail om att just nu är det över 100 degrees i New Jersey. Det är nästan 40 grader.

Är det rimligt att hoppas på att det hinner bli höst i Lincroft inom tre veckor?

/M


Söndag

Julis sista söndag har jag;

Solat
Åkt till stan (gick först en halvtimme i 30-gradig hetta, än en gång tack Värmlandsbuss för de alltid lika välplanerade bussavgångarna, I love you)
Chillat + uteserveringsmyst med Lisa :)
Åkt inlines från Våxnäs till Forshaga (via en oplanerad tur runt halva Hammarö typ, what?)




.. och inga gatlyktor på cykelvägen meant kolsvart hela vägen, så jag var 50 % pepp & 50 % livrädd. Men obviously överlevde jag (tack Gud) och fet endorfinkick blev när jag väl var hemma. :)

Har fixat ny msn också, dock fuckade hela datorn upp sig och jag vet inte vad som hände, så det slutade med att jag kopierade alla kontakter från min gamla & sedan raderade 90 % av dem...

Aja, en fin söndag. :) Nu blire mer mat och sedan kanske jag borde sova?

/M

Varmt. Varmt. Varmt.

Sola. Sola. Sola.

Jag vet inte ifall jag någonsin har nämnt hur mycket jag egentligen avskyr att sola. Hela grejen - varmt & svettigt, att ligga helt stilla, att tiden går så lååångsamt - är liksom inte min grej. Alls.

Men vad gör man inte för lite färg? Just nu är jag vitare än ett lakan (visst säger man så?), fritöslampan under pommes frites-en ger liksom inte mer än en väldigt kortvarig, rödaktig färg på armarna (även kallad brännskada, tror jag). Och eftersom jag i ett svagt ögonblick (efter studenten när jag av någon anledning tänkte att jag skulle bli en bättre människa, det var även då jag slutade röka) lovade att jag skulle sluta sola solarium, finns det liksom inte så många alternativ under de här två dagarna som är kvar innan jag börjar jobba igen..
Det där med aristokratiskt vit, funkar nämligen inte alls på mig.

Så nu. Ut igen.


/M

Don't bother

Det här är verkligen helt onödigt och ointressant för alla utom mig (som vill komma ihåg min första egna lägenhet (hoho) när jag sitter där borta in the US of A), så hoppa bara över det här eller nåt, förmodligen kommer ett mer intressant inlägg snarast (eh, eller inte):

The place                                  the make up lounge


balkongen


badrum                                vardagsrummet


Ah, good times. Nu blir det en vecka på Norrstrand istället och sedan är det slut på jobbtider och två veckor kvar tills jag åker! Ska till Göteborg veckan efter på lite random missions, vet inte hur länge jag stannar där..

Just det ja, fick tillbaka mina provsvar från blodproverna som jag gjorde i samband med läkarundersökningen och ärligt talat blev jag impad av hur bra värden jag tydligen har. ;) Fast.. mitt järnvärde (säger man så?) är liite lågt. Ni vet vad det betyder - ännu mer cashewnötter! Hihi.


Sommarens nattmat; örtté (gjorde slut på Johans paket men har köpt ett nytt till honom ;) och gröt med blåbär. Varje natt efter stängning, for sure.

Och för övrigt är den här A-Ö-guiden över viktiga saker när man flyttar hemifrån, nog det roligaste jag har läst sedan.. tja, sedan jag lärde mig läsa helt enkelt. Don't miss out, eller vad sägs om bokstaven J:
Jumper: en gammal värmlandsband som spelade poppiga sånger. inte så särskilt bra. Ha inte detta i din mp3.

Ja wow. Tänk vad mycket man kan lära sig.
/M

Tydligen

Tydligen håller mina (eh, Johans) grannar på att renovera. Tydligen är det helt okej att börja såga med nån goddamn bandsåg (?) kl. 9 på morgonen. Tydligen är jag jinxad for life och kan helt enkelt aldrig mer sova ut?

Tydligen är jag inte så jätteglad idag, nej. Så jag gick upp & förbannade MartinTimell-ish, hemmafixande människor (och alla möjliga andra bara för att) i min tysthet, drack massa kaffe och åt frukost och.. ah, det är så långt jag har kommit. Men nu ska jag städa klart thissaaah placeaaah, tvätta i den läskiga tvättstugan och, om jag är klart innan kl. 18 vilket jag plötsligt tvivlar på, åka hem med mamma. :) Länge sen jag såg henne nu, känns lite skumt haha.

I natt drömde jag först att McDonald's blev rånat & sedan i nästa dröm att jag hällde coca cola över en jättejobbig kund (han ville ha grekisk sallad och vi hade inga salladsbaser kvar, dessutom slängde han pommes på mig?). Ups.

Oh Horatio. Läänge sen man hörde den (eller nej, två minuter sen, men innan dess alltså).



/M

Sånt man tänker på kl. halv tre en fredagsnatt

Blaah, vad allting blev jobbigt nurå. För det första har jag officiellt sagt upp mig idag vilket borde kännas underbart.. men just nu blev det bara jobbigt? Helt plötsligt vet jag inte hur jag ska klara mig i framtiden utan minimorötter och BOP-strul och QP-grillar (eh, jag lär föneka att jag någonsin har skrivit detta imorgon hah), men det som irriterar mig mest är att det jag främst kommer att sakna är.. tryggheten. Jag vet hur allting är på McDonald's, jag har ett svar på varje fråga någon kund kan tänkas ställa (huruvida det sedan är sant eller inte är en helt annan sak), en hamburgare för varje humör (omg nya reklamjingeln for sure; "McDonalds, en hamburgare för varje humör, lalalaa" eller njae, kanske inte) och jag är fett bra på servicen. 99 % av tiden är det det förutsägbara som kills me, men just den här procenten känns det bara.. tryggt, allt det här. Just nu skulle jag nöja mig med working 9-5 och ordning och reda löning på fredag, låt mig åldras tio år och ge mig en man och 2.1 barn, villa vovve volvo, för just nu skulle jag inte ha någonting emot det.

Dessutom var allting kaos ikväll vilket ledde till att jag inte slutade förrän vid halv två och hann inte träffa my girls (men vi har nattstädare vi har nattstädare vi har nattstädare, foka på det positiva liksom, yiha), vilket var något jag hade sett fram emot hela dagen. :(

Och för det tredje vill jag röka. Badly.

Men vill ni veta det allra sorgligaste? Jag är nykter. Och ändå skriver jag sån här skit.


/M

Drömmar och nudlar

Just det ja, i morse vaknade jag kl. 6 och hade världens ångest över att en holdad bil med två tasty & co hade fått vänta i flera timmar på sin mat, eftersom jag hade somnat och inte gått ut med den... lättnaden när jag inser att det (återigen, denna mardröm har jag alltså haft förut, inte en eller två gånger utan kanske snarare åtta, nio) bara är en dröm, är obeskrivlig.

Men annars är jag normal, tack. ;) Nu ska jag duscha och sedan köpa mat (nudlar vore?). Mitt liv är sjukt spännande, alltså..


/M

Solsolsol

Mornin'

Dagens planer:
- soooooola


Eh, ja, det var väl det. ;) Jobbar 17-00.30, sista dagen den här veckan och efter det är det tydligen party @ ankan? Lätt att jag hänger med... haha. :) Imorgon ska jag städa det sista här i lägenheten och sedan ska jag flytta heeem och på riktigt börja förbereda allting inför den 18:e.. guuulp.
När jag pratade med mamma förut passade hon på att tala om vilka möten hon hade inplanerade den veckan jag åker.. känns lite halvmysko att för henne, och alla andra, är det som vilken vecka, vilken månad, vilket år som helst?!

Nu ska jag äta frukost (ice cream leftovers så klart) och sedan blir det soooolen!

/M

Ben&Jerry, I love ya

Asså shit, jag känner inte igen mig själv. Gick/dansade (Adam Tensta i mobilen, u know.. haha) runt hela stan på en lååång promenad, den första på säkert... en månad? Jag har helt enkelt inte hunnit (läs: orkat) under tiden jag har jobbat, men idag så. ;) Är man så rastlös (too much för att alls sitta stilla egentligen) som jag, är det sjukt jobbigt att inte ha någon ork, haha.

Och nu när jag kom hem insåg jag att det nog var dags att städa köket en gång för alla. Johans diskmaskin är sämst ever men jag har inte hunnit (läs: orkat. hah) handdiska på (vääldigt, eh) lång tid. Nu är det dock skinande rent & snart ska jag börja med resten av lägenheten! 8) jag ska ju trots allt flytta härifrån snart & jag tror inte riktigt Johan skulle uppskatta att komma hem till sin lägenhet i dess nuvarande tillstånd..

Men först, innan jag fortsätter min husmors-kväll, ska jag korsa motorvägen och köpa Ben&Jerry's på (nattöppna, I love it) Statoil. Det är sjuka överpriser, jag veeet (särskilt på en bensinstation där de verkar lägga på 10 % på alla varor, och särskilt på dygnet-runt-öppna bensinstationer), men hey, det är jag värd. Värd att lägga pengar på något som inte är värt, fattar ni?

Och sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Senaste natten jag sov mer än typ 5 timmar var.. ah, länge sen i alla fall. Förmodligen på den där gamla goda tiden när jag gick promenader och köket var rent, ni vet?

Nä men, Ben&Jerry's alltså, sedan städ. G'natt bitches! :)


/M

Torsdag

.. fabulous kväll igår alltså, dock inte lika kul att vakna i morse.. jag har aldrig varit så bakis förut (och såå himla full var jag inte igår, jag trodde inte det i allafall?), och aldrig haft mindre lust att jobba.. men DT 1:an styrdes i allafall upp under några timmar (jag fjantade mest runt och trodde jag skulle spy, too much information?). Som tur var, var det rätt folktomt eftersom alla förmodligen har bättre saker för sig i det uunderbara vädret än att äta på McDo, och dessutom fick jag sluta lite tidigare. Så, aah.. ungefär nu börjar jag känna mig normal igen. Typ. :)

Aja, nu har jag tryckt i mig en grillgourm (extra tomat extra sallad utan sås) och ska snart åka ner på stan, en viss trasseltofs fyller år idag och I have some stuff to take care of ;)


/M

Utgång

Party tour blev :D



.. och det är inte gott att grogga med cola light, men den var gratis, okej?

Vi var överallt. Hela tiden. Drack allt som fanns och gjorde hela stan. Helt galen och sjuukt kul kväll! ;)


/M

Alltid avsvarsfull

Damn.
I wish I was your lover.

.. and some tidsfördriv

Just det ja, jag var ju hos läkaren också för att få ett obligatoriskt friskhetsintyg.. av vad jag har hört från andra au pairer är det mest slöseri med tid och inte minst pengar, så jag hade väl knappast ställt in mig på något annat än att bli lite fattigare - men hon var faktiskt jättebra! Dels tog hon verkligen pappret på allvar & pratade igenom med mig allting hon kollade, och dels gav hon mig, på fem minuter, en bättre diagnos på mitt jäkla knä (som jag har haft stoora problem med i flera år) än någon av mina tusen tidigare doktorer lyckats med. Wow.

Och för övrigt är jag as healthy as a nötkärna. 8) Så det kändes bra, dock som sagt halvkul att betala 800 spänn för att få det på papper. But hey life's a bitch.


Och, enbart för att jag inte vill gå och lägga mig, här är en bild på min (now famous) sallad..



.. och dagens sista-kaffet-innan-jobb-outfit..


.. bild på min garderob (fett praktiskt yo, man hittar allt direkt, very smart)..



.. och nej det syns kanske inte alls, men igår lyckades jag skära mig fyra gånger på tre olika fingrar - på locken till drickmuggarna. Ärligt talat, plastlock! - och det gör oont :(



Nä, nu ska jag ge mig. Sova blir. Eh.


/M

Nirvana

Okej. Jag tror faktiskt inte att någon (som inte jobbat stängning på McDonald's Våxnäs de senaste månaderna) inser hur sjukt lycklig jag är över att ha nattstädare igen. Det jag kände när jag insåg att jag var klar med min arbetsdag kl. 00.15 i natt var, helt ärligt, sann lycka. I'm telling you, glöm det där om att skadeglädje är den enda sanna glädjen. Glöm allt du har hört om att kärlek är större än allt. Det här är bättre än skadeglädje, kärlek, hat, bättre än att föda barn eller ha sex (eller nej just det, "bara rökning är bättre än orgasm".. eh, lång historia, glöm det). Lite som att jag just har uppnått nirvana mitt i bland Big Mac's och DT-head set, om ni fattar?

Och för att fira denna lycka åt jag upp alla wastade kanelbullar & muffins vi hade (och det var en del..) och just nu känner jag mest för att spy. Sweet!

Nä men, vi har alltså fått tillbaka våra nattstädare, i alla fall på vardagar. Detta innebär att vi slipper städa hela restaurangen själva, och istället slutar när McDo stänger. Nu har jag visserligen bara två veckor kvar att jobba, men maaan - det är underbart.



/M

PS. Käre anonyma mdah. Du är en äcklig, pervers och sjuk människa. Sök hjälp.

Tisdag

På Våxnäs igen. Ska till läkare för friskhetsintyg (behövs för att få åka som au pair), sen till Norrstrand, sen jobb (16-00.30). Jag slipper städa ikväll och det känns heeelt underbart. :)

Anyhu. Ha en bra dag & njut av solen :)

/M

Labels or love

Har fått massa nya besökare idag, fuun! Skriv gärna en kommentar :)

Kvällen har spenderats hemma hos familjen Dahlström. Vi handlade & lagade mat (bild på min awesome sallad kommer så fort jag hittar mobilsladden, jag är sjukt stolt haha ;), såg SATC-filmen (sådär 1000 år efter alla andra men aaahhg, den var sjukt bra) och snacksade big time (haha, i allafall jag). Mys.

Nu när jag kom hem hade jag fått en lista emailad från min host mum på alla saker mitt värdbarn Julia är allergisk mot - oh my. Och det är inte lite halv-snuvigt-allergisk heller, utan hej-jag-DÖR-om-jag-äter-fel-mat-allergisk. Shit, vilket ansvar..

/M

Cashewnötter osv

Jag googlade
"är det farligt att äta för mycket cashewnötter"
men hittade bara massa hemsidor om att det var supernyttigt (att äta med måtta iofs, men alla vet ju att "less is more" is last years expression så skit samma), så då är det ju lugnt. Så nu har jag ätit lunch. Cashewnötter. För det där med varierande kost är också ute, har jag hört? ;)

Dessutom innehåller cashewnötter mycket järn (och det vet ju alla att var tredje fertil kvinna lider brist på), och när jag åker till Lincroft kommer jag ändå inte kunna äta nötter eftersom tjejen jag ska passa är så allergisk... så med andra ord är det helt okej att jag spenderar 30:- / dag på caschews och att tjejen på Statoil förmodligen känner igen mig som "hon-som-köper-nötter-kl.-3-varje-natt."
 
Nej, nu ska jag springa till bussen.. är fortfarande i stan. Hur hände det, liksom? Måns, don't kill me. ;)

/M


Måndag

Good morning, testar datorns webcam (samt att se ut som BB-Olinda ifall nu någon kommer ihåg henne, extremt intressant är det iaf):



.. och, just det, ifall jag någonsin fått er att tvivla vill jag bara tala om hur mycket jag äälskar att bli väckt kl. 10 efter fem timmars sömn av en läkare som dubbelbokat min tid imorgon och därför vill ändra (dessutom till 11.30 istället för 13.30 så det lär inte bli någon sovmorgon imorn heller, tack tack). Jättekul, och så himla schysst. Verkligen.

No, time to quit bitchin', sorry. Är fortfarande inte frisk från min fem-veckors-förkylning, jag skyller på det.. och en del annat. Men nu (eh, men om nån timme i alla fall) ska jag hem till Forshaga, käka mandlar & mammas müsli och bara chilla.. och bli en trevlig människa igen.
Imorgon jobbar jag stängning - men utan städning. Halleluujah. 16-00.30 överlever jag nog. ;)

/M

Damn, I wish I was your lover

So much for my intentions of lägga sig i tid.. halv fyra en lördagsnatt borde man ha mobilen avstängd, men vad gör man inte för att slippa vara ensam, och det kändes rätt, just då.
Ända tills jag insåg att man kan vara lika ensam även ifall man är två.

So let's not talk about it. Dessutom har jag jobbat i över elva timmar idag (15-02) och det var en sjukt jobbig dag, trots Robins försök att muntra upp mig. ;) Så till alla kunder som handlade mat av mig, förlåt att jag spottade i era hamburgers. Jag var som sagt på rätt dåligt humör. ;p hoho.

Anyhu, imorgon är jag ledig & det ska bli uunderbart. ;) Orkar inte ställa någon väckarklocka, men lär åka hem till Forshaga någon gång på eftermiddagen när jag har vaknat till liv.

Eh, ja. Konstigt inlägg detta, jag är lite förvirrad.. Vi fortsätter med hetaste-McDonald's-musiken-just-nu, del 2 (x rated video, guys.. haha):



Godnatt.

/M

We're gonna get arrested by the police of love

... skulle egentligen ha börjat kl. 18 idag, men uppenbarligen var det kaos på jobbet (därav alla dessa samtal och sms som jag först ignorerade i min ilska över att ha blivit väckt ;p) och därför fick jag hoppa in och styra upp mc driven redan kl. 16. Intresseklubben antecknar, haha, men vad jag egentligen skulle komma fram till är att nu är det faktiskt bara två veckor + en dag kvar att jobba. Heelt sjukt.

Något annat intressant goin' on? Nej. Lyssna på den här istället, it's the shit på jobbet right now. ;)



Haha. Neej, idag är planen att gå och lägga sig i tid (innan tre i allafall, huh?), men först måste jag äta något. God natt. :)


/M

Lördag

Efter tredje utekvällen i rad är det inte jättekul att vakna upp efter bara tre timmars sömn (tack mig själv för att jag glömde stänga av ljudet på mobilen, tack chefen för att du uppenbarligen(?) hade något viktigt att säga imorse), men jag antar att jag får skylla mig själv. Nu blir det dock en hel del stängningar på jobbet igen och les party heures lär bli färre ett tag.

Men ja, gårdagen var sjukt rolig! Bilder lär komma under dagen (hint hint, Märy & Emmaaa, lägg i delade mappen ;), för som sagt: It. Was. Glammy. ;)

Om 30 dagar sitter jag på planet till USA. Jag vet inte hur jag borde känna, jag är inte ens nervös, just nu längtar jag bara bort.. men samtidigt börjar jag inse nu att det där gamla citatet - "alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet" - stämmer ganska så väl, kanske alldeles för bra, in på mig. Att slösa bort sin tid och sina dagar för att vänta på något som ska komma senare, är nog bland det sorgligaste man kan göra, och jag är nog alldeles för bra på det. Det handlar om att ta vara på det man har, här och nu, och det ska jag verkligen bli bättre på (till och med alla dessa timmar på McDonald's - man kan alltid lära sig någonting av människorna runt omkring sig) 8)

Och vet ni vad? Det allra viktigaste jag har, här och nu, är mina vänner - de bästa tjejerna på jorden. Så fine, jag kanske slösar bort mina pengar, mina hjärnceller och min energi på att vara ute så mycket som jag är, men låt mig göra det då! För min tid vill jag slösa med dessa tjejer, min tid vill jag använda till att shakea ass på ett svettigt dansgolv (som jag så fint uttryckte det i förra inlägget, haha) eller tillbringa på en uteservering med ett glas vitt vin.. tillsammans med de människor jag tycker allra bäst om. :)

Totally hilarious;
 

Nu ska jag till Norrstrand, sen jobb, ciaaaow.

/M

"J*vla icke-rökare, jag tycker inte om såna människor!"

Amen kolla, fylleinlägg varett tag senv a ?=

Önskarj ag kunde varier a mig, emn asså - har haft en sjuukt trevlig kväll ikväll pockså ;) haha
Vi dansade som galningar, ochk vet ni vad? jag bryr mig faktiskt inte om någrot annat. Låt mig varat svettig, ful och helt flippad, låt mig bara dansa hela natten på et trångt, kokande dansgolv. Det är då jag mår bra.

Och ja, jag rökte, mycket. Jag vet, jag är en dålig människa, men än sen. Det behövdes då, och jag lär ha tillräckligt dåligt samvete imorgon.. så nu lämnar vi det. Don't kill me. 

En promenad hem till Våxnäs med trevligt sällskap och nu ska jag snart sova. Imorgon jobbar jag stängning men lär hinna med en hel del innan dess det är planen ialfal. :)

/M

Fredag

Nu sitter jag här i kvällens glam-outfit och känner mig sjukt effektiv (somnade och trodde klockan var en timme mindre än den faktiskt var, men kolla - jag hann till och med städa köket och är ändå nästaan i tid ;), väldigt allergisk (dessa jäkla myggbett, mina ben är fulla av stora bulor, så himla hett.. inte. Tror jag har feber också, är helt yr i huvudet but let's ignore that!), hyfsat felplacerad (jag är helt enkelt ingen glammig människa. Min garderob går i vanliga fall i färgerna svart, vit och grått, typ, men jag har gjort mitt bästa) och totallyyyy ready för att träffa några av the best girls in the world. ;)

Sneak peak;
 

Äh, det är mycket glammigare irl. Och skorna är i alla fall lila. ;)
Nu ska jag fixa håret & then I'm off!


/M

Drömprinsen

Gaah, vart tar tiden vägen liksom? Vi har hunnit med en tripp downtown (min glam-outfit inför ikväll är nu klar.. kanske. Bilder blir.. kanske) och lite bakismat, och helt plötsligt är klockan halv fyra ;o

Okej, apropå förra inlägget - Oh. My. Gosh. Den som någonsin spenderat mer än.. ah, säg fem minuter med mig och Vicci vet att vi två tillsammans automatiskt innebär ett antal olika dialekter, massa överdrivna rörelser och en allmän ironisering av verkliga eller påhittade människor (eh, vi härmar människor alltså. Ju nördigare desto bättre). Och den här människan.. alltså.. han personifierade liksom Drömmen. Allt vi någonsin drivit om eller med - it was him! Hahahah omg jag döör, jag kan inte ens förklara. Han liksom.. ah, sättet han sprang på för att kunna ringa sin mamma från en telefonkiosk hahahah! Och samtalet.. ! "Asså mamma! Mamma! Jag vill inte ta en buss mitt i natten, klockan tolv!" Helt underbar. HELT UNDERBAR.

Nu ska jag slå in paket.. hihi.

/M

"Men mamma!"

Sedan jag gick och la mig, full som ett svin, har jag;

  • drömt crazy drömmar om människor jag inte har träffat, eller ens tänkt på, på hur länge som helst..
  • fått typ tusen myggbett vilket innebär att mina ben svullnat upp till dubbel storlek och jag vill definitivt inte ha min planerade glamklänning ikväll :(
  • vaknat upp vid tio, pigg, utvilad & supaah fresh (eh)
  • insett att jag inte har betalat in några pengar till CulturalCare och ringt mamma i panik, men nu har det förmodligen ordnat sig.. 

Eh, ja, just det, gårdagen var också sjukt lyckad - när jag kollar tillbaka på år 2008 i framtiden kommer Arenas uteservering och husets vita vin definitivt vara det jag kommer ihåg bäst. ;) Efter lite groggande med McDonaldsdricka (vad annars?) hamnade vi alltså där & livet lekte, haha.


Halvfärdig outfit och classic picture, hur många kort har jag liksom inte på vinglas från Arena?

Efter mycket planerande & en hel del asgarv beställde vi till slut in mat med massa konstiga extraorders (på McDonald's kallar vi det grillorder och vi hatar det, alltså folk som beställer sina hamburgare utan lök och gurka, extra sallad.. osv. Så vi var nog omtyckta där, host ;) och strawberry daquiris, vår all time favourite drink! Kvällen slutade med två fulla tjejer, en vinglig promenad tillbaka till Våxnäs och sen sooov vi. Awesome.


Sista bilden
- vilken stjärna! Men nu har Vicci vaknat och vill diskutera FRA-lagen, AIDS och vad som händer efter man dör (...), så jag ska nog gå. More 'bout him later!


/M

Confession

Nä, alltså.. jag orkar inte duscha.

Men säg det inte till nån.




/M

Torsdag

Okej, det har gått.. what, 19 timmar sedan vi slutade dricka? Det är rätt bra gjort (eller tragiskt kanske, u pick) att jag fortfarande känner mig full, haha. Men så brukar det vara, alla andra blir bakis, jag blir bara.. full hela nästa dag också..

Yes men va bra, då vet ni, intressant va? ;)
Och nu borde jag verkligen börja göra mig iordning eftersom Vicci kommer om ca. 10 minuter... men jag sitter här och käkar müsli (fortfarande iförd McDo outfit) istället. Yum. Men nu blire dusch!


/M

Miranda and Shelley in the building

Goood morning bitches!

Haha gårdagskvällen.. helt sjuk, we totally pulled the american accent off och alla trodde på oss, så jääkla kul! Visste inte ens ifall vi skulle ut först eftersom alla var så trötta, men så groggade vi lite (ananasvodka.. eh) i lägenheten och sedan var vi helt plötsligt nere på stan... konstigt hur fort det kan gå. ;) Och sedan helt out of the blue började vi snacka engelska och bang, på något sätt blev vi Shelley & Miranda... körde på det hela kvällen, totally awesome. ;)

Det roligaste var på Plaza (yeaaah, 23-årsgräns, jag är fett cool jag vet. Hoho) där vi träffade en tjej som totally loved us! Hon sa hela tiden att vi såg ut som Angelina Jolie & Mischa Barton och pratade.. aah, om allt tror jag? Hennes 35-åriga pojkvän, tips om att vi borde jobba istället för att plugga och hur hon hade levt hela sitt liv tills nu.. typ. Lovely bitch, ey?

Sedan hände också vissa grejer som jag bara har dåligt samvete över, så vi skippar dem för nu.. lite förnekelse under 9-timmarspasset på McDo (11-20, I'm totally looking forward to it - NOT) har aldrig skadat någon, eller hur? Men sedan ska jag ut med Vicci och det ska bli minst lika roligt som igår, för det var läänge sen vi festade tillsammans!



Inga facepics, det blir fabulous (nej kameran är inte så bra i mörker..) bilder på våra fabulous drinkar istället (omg, we should totally get a Cosmo! Do they, like, have cosmos in Sweden?)


/M

Onsdag

Okej, det trådlösa nätverket funkade inte och jag fick panik.

Men så kom Måns & hans flickvän Matilda förbi (med kakor, så jag blev faktiskt bara lite arg trots att de väckte mig för tredje gången idag, stressig dag at work JA, trött tjej JA) och mr dataproffs kom på den briljanta idéen att koppla in.. eh, ja, en sladd i alla fall. I datorn. Och nu funkar allt & jag är happy databeroende girl, precis som vanligt. :) De sitter för övrigt fortfarande här och jag borde kanske vara lite social. Ah?


/M

Kvällens funderingar

... vad har man på sig på en fest med tema glam?
... hur kan morötter som legat i ett kylskåp (+ 8 grader), bli täckta av iskristaller?
... är det verkligen normalt att äta så mycket cashewnötter som jag gör?
... hur länge kan man låta bli att städa ett kök innan något väldigt farligt (alt. äckligt) inträffar?


... och varför, varför, varför går jag inte och lägger mig?


/M

You don't need nobody to make it on your own

Yooo, tänkte egentligen hinna åka hem (som i Forshaga) innan jag börjar tvätta, för att hämta lite mer kläder (och sprit)...  men Värmlandsbuss VD:ar har uppenbarligen fått för sig att inga forshagabor någonsin har behov av bussar tillbaka till stan om kvällarna, och förstörde den planen innan jag ens hade hunnit få av mig min McDonalds-skjorta. Himla schysst av dem, tycker jag.

Jag är alltså stuck in town, i alla fall tills imorgon när jag slutar redan kl. 16 och hinner catcha rätt bussar. Wooah. :/ Så för att lätta upp mitt deprimerade hemlängtande sinne, tog jag & lagade lite middag; linsröra med sallad och morötter. Känns väldigt GI-stylish, very Blondinbella, aight? ;p


Bad day med Daniel Powter spelades (ang. rubriken) för övrigt idag på jobbet and had me thinking. Wow, vilka minnen det finns till den låten..


Nej, off to Norrstrand & tvättmaskinen. Så himla rock n roll. Yeah.

Tisdag

Gooooood morgon!

Börjar jobba kl. 12 idag, slipper stänga - dagens lyckorus, haha. ;) Sedan hade jag tänkt packa ner massa tvätt & bege mig till Norrstrand, Sofie har en tvättmaskin som jag faktiskt fattar hur man använder.. eh. Och efter det är det förmodligen natt & jag får väl vandra tillbaka hit till Våxnäs och sova några timmar till.

Sjukt spännande dag med andra ord. Vi firar det med några random bilder, all the way from facebook:


Vicci & jag, förfest i Joannas lägenhet förra hösten. :)


Moneybrother på Way out west förra året.


Celebrity.


Hahaha, fin kväll.. förra sommaren. ;)
 

Ammen köll va fent dä blevv!
Nu ska jag ätaaa.


/M

Måndagkväll

Ibland, till exempel när jag får sluta två timmar tidigare än planerat, tycker jag om mitt jobb.

Ibland, till exempel när jag sitter hemma eftersom jag fick sluta två timmar tidigare än planerat och är alldeles för pigg för att sova men alldeles för trött för att göra något vettigt, undrar jag vad alla normala människor (som inte brukar spendera sina kvällar/nätter med att städa snabbmatsrestauranger) gör på måndagskvällarna?

Sover?


Det verkar så.



/M

SPERRGEPÄCK!

Om nu någon skulle ha missat det -
nej, jag har inte haft sex med XXX (vem det nu är?), utan spenderat en vecka i Hallstatt och Salzburg, Österrike (samt ett antal timmar på autobahn / diverse flygplatser i Tyskland). Det var helt fuckin amazing, nuf said. :)


Utsikt över Hallstatt från drygt 2000 meters höjd. :)




Sight seeing, apfel strudel (?) obligatorisk flygplansbild, bestigning av snöklädda berg i t-shirt, utsikt från hotellfönstret, diverse syskon, isgrotta, Salzburg
..

Jag vet inte hur intressant detta är för någon annan, men det känns ganska onödigt att försöka skriva ner en hel old style dag-för-dag-beskrivning. Dessutom börjar jag jobba om 45 minuter, så.. det får räcka så här. Lovely var det i alla fall! :)


(Sperrgepäck, ifall någon undrar, är tyska för skrymmande baggage, typ. Det klingar, precis som alla andra tyska ord, liksom så vackert i munnen, men så är ju också tyskan
kärlekens språk. Visst?)


/M

I'm back (na na na na na na na)

Back in Sweden, Austria var great men det tar vi någon annan gång. :) Sedan jag vaknade kl. fem imorse har jag åkt bil två timmar, flugit två gånger samt kört bil i fyra timmar till, lite kinamat till det & man blir trött (om än partysugen) tjej. Så ikväll chillade jag, drack té & löste världsproblem med Måns. :)


 
Och så här ser man alltså ut ifall man har dn.se som startsida.

Nästa vecka blir hemsk (jobbmässigt), och inte har jag några pengar till mat heller. Det får bli cola light och billig vodka (direkt från Berlins flygplats of course), värre kan man ha det..

/M

Dagens lista

Oj vad många (nya?) besökare jag fick i natt. :)

Dagens låt: The Kooks - Always where I need to be
Dagens frisyr: rufs
Dagens smink: ingenting, dagen har ju knappt börjat. :)
Dagens klädsel: pyjamas. Sedan blir det jeans (det var flera månader sedan jag hade jeans känns det som) och min älskade rosa hoodie. :)
Dagens händelse: Jag åker till Göteborg för en snabbvisit hos släktingar, sedan Österrike imorgon!
Dagens vill ha i allmänhet: lite mer tid tack
Dagens materiella vill ha: hudcréme på Ekolea.. som jag iofs ska åka & köpa nu!
Dagens beroende: cola light hahaha
Dagens tråkigaste: vädret - spöregn
Dagens köp: ska växla in massa pengar till euro nu, räknas det?
Dagens mat: frukost - fryst-broccoli-och-majs med ost & cola light, haha. Tomt kylskåp, ja?

Neej nu ska jag städa färdigt fort som fuck & sedan åka ner till stan. So long suckaahs! ;)

/M

Jag somnar sällan lätt nuförtiden (8)

Nej, jag kanske borde gå och lägga mig. Tänkte gå upp tidigt (eh) imorgon och

a) växla pengar till euro
b) köpa hudcréme
c) äta tacobuffé på Norrstrand (lång historia.. haha)


...och stäääda. Det kanske behövs innan jag åker bort en vecka, har en känsla av att Johan inte skulle bli jättelycklig över att komma hem till en lägenhet invaderad av bananflugor och mögel. Eller? ;)

Jo men alltså. Sova. Men uppenbarligen är min dygnsrytm lite fucked up, just nu är jag jättepigg... fast det kan iofs också bero på allt gratiskaffe jag dricker på McDo (nä, alltså nu får jag ge mig att tjata om McDonald's! Det finns faktiskt annat att prata om.. eh.. typ.. eh, nej).

Onödiga blogginlägg is the shiaajt.

/M

 

Cola light

Snabb & snärtig (finns det något fulare ord?) stängning, det gillar vi. :) Nu är jag hemma med min älskade dator (ja, jag är redan kär... haha. En HP Pavilion dv6809 är det, ifall nån undrar) och några tusen burkar cola light som jag fick/tog at work (för ett tag sedan fick man en gratis cola light ifall man köpte plusmeny men tydligen var det inte så populärt som beräknat & nu står det överblivna flak med burkar lite varstans som alla bara vill bli av med ;p). Jag gillar inte cola, och verkligen inte lightversionen, men vad gör man inte för sitt företag? HAHA.



Så här ser det ut här, just nu.
Min nya baby har blue tooth & jag roar mig med att skicka bilder mellan den och mobilen.. jag är normal, jag lovar?


/M

Söndag

Nuu sitter jag här & käkar frukost, ska snart jobba (stängning, skraell!) så don't worry, ikväll blir det inga massive freak-out inlägg. :) Vet inte riktigt om jag ens fick fram vad jag menade.. skit samma, det får vara kvar.
Jaja, bara att ta sig igenom den här eftermiddagen/kvällen/natten nu, seeen är jag ledig en hel vecka. :)

/M

Magnus <3 Becky

Åh, bröllopet. Det var så fint och de verkade så lyckliga (så där så att ifall jag inte hade tyckt väldigt mycket om dem båda hade jag nog bara blivit irriterad och kommit med sarkastiska kommentarer var femte sekund så att ingen skulle förstå hur rörd jag blev). Det var verkligen, hur geeky det än låter och hur mobbad jag än kommer bli av en viss nybliven Hives-plektrum-ägare, härligt att bara vara där och dela deras glädje.

Och nu, efter att ha missat typ tjugo bussar (okej två, men ändå.. morr) sitter jag här i min lägenhet på Våxnäs & laptopbloggar. :) (jag tycker vi bestämmer nu att det heter Våxnäs, och inte i. Har funderat mycket över detta som ni kanske har märkt, haha. Således går vi vidare och dagens fråga, från anonym kommentator några inlägg längre ner, är istället huruvida det stavas Våxnäs eller Wåxnäs? Jag har ingen aning faktiskt, några förslag? Bäst motivering vinner en gratis cheddar cheese-dip, värde fem kronor). Myyycket gratisvin under fyratimmarsmiddagen får mig fortfarande att sitta och småfnittra för mig själv, så jag lär inte kunna sova än på ett tag men vad gör det om hundra år? Jag sitter & filosoferar här istället, hah. Fellow (före detta) class mate ringde naemligen från Arvikafestivalen (rätt oklart vad han egentligen ville dock..?), och på någe vänster kom jag att tänka på ett samtal vi hade för ett tag sedan om vänskap.

Det började med att han i stort sett tyckte att jag var helt flippad som kunde lämna alla mina vänner här för att åka till USA ett helt år (eh okej, han uttryckte det inte riktigt så, men så vitt jag kommer ihåg var det vad han menade ;p), och jag kom fram till att.. jag inte höll med honom. Hela livet består ju av möten - som förutsätter "farväl". Det är inte meningen, eller jag är i alla fall inte menad för detta, att man aldrig ska behöva säga hejdå, ifall man lever ett sådant liv med samma saker att göra, alltid samma människor, missar man mycket. Ifall man är alltför rädd för att göra sig av med det man har, missar man chansen till något mycket större (gräset är alltid grönare på andra sidan you know, det tror jag på, definately! Och än sen om man nu upptäcker att det i själva verket bara var en grön plastmatta? De erfarenheter och upptäckter man gjort på vägen är trots allt tusen gånger viktigare än själv målet.. en annan klyscha jag verkligen tror på haha). Och jag vill så gärna vara den personen.
Men i själva verket hatar jag att säga hejdå. Hur gärna jag än skulle vilja så är jag är inte alls den som bara kan gå oberörd, snarare tvärtom. Det blir too much, eftersom jag alltid har kämpat för att komma nära, fort? Jag vill ha relationer som blir klara på en dag och som sedan finns där, ready to go, up close and personal. Jag är för rastlös för att vänta - ge mig hela ditt liv här och nu, liksom. Att sedan lämna den personen för att starta en ny hetsjakt, nästa vänskap, njae... samtidigt som jag gärna, så gärna, vill ge mig av, knyta hela världen till mig, så att jag aldrig behöver undra vad som finns bakom nästa hörn.   

Det kanske märks att jag inte är så bra på relationer? Varken hela den här pojkväns-grejen, eller vänskapsrelationer. För trots att jag kräver andra människors totala hängivenhet (i brist på bättre ord) har jag själv så himla svårt att bli personlig, på ett djupare plan än "kolla-vad-söt-han-är-och-gissa-vem-jag-såg-igår-och-förra-lördagen-strulade-jag-med-honom". Även om jag är mig själv, blir det väldigt mycket yta.. eller, alltså, väldigt mycket agerande. För att det är enklare. För att jag inte orkar. För att, jag vet inte.. jag inte riktigt vet än vem jag är? Det gäller även mina närmare vänner, jag vet inte ifall någon egentligen har en hel bild av vem jag är. Jag vet inte ens ifall det finns någon sån bild, men jag hoppas kunna upptäcka den.. snart. Kanske är det därför jag så gärna vill knyta banden så fort, så starkt? För att jag tror jag kan definiera mig själv på något vis?

För sedan tröttnar jag. Återigen rastlösheten, kanske finns det något bättre, var är den där grönare gräsplätten? Tjarå, jag kanske hittar mig själv någon annanstans, liksom.

Alltså, det här blev  jättekonstigt, jag vet inte ens om jag själv förstår. Egentligen skulle jag ju bara berätta om bröllopet, och det var verkligen fint. Och vi åt massa god mat & jag hade jättekul sällskap :) Och så drack vi vin och ååååt ännu meeeer.

Nu ska jag sova.
Imorgon är det nog annorlunda.

/M

Annat värt att nämna (nooot)

  • Jag är sjukt förkyld fortfarande och har ont i halsen, vilket har gjort mig till en trettonårig målbrottspojke, i allafall röstmässigt. Väldigt kul.
  • Jag kan inte sluta tänka på.. vissa människor, och det är sjukt irriterande. Vad betyder allt det här?
  • Idag är det USA:s nationaldag. Nästa år är jag förmodligen där och firar. Frågan är var man befinner sig året efter det, och nästa, och nästa? Jag hatar att planera och jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av livet, varför måste man grow up?
  • Stockholmska är fult och jag. Vill. Röka. Röka. Röka. GAAH.

Fredag

Sova, äta, jobba, sova, äta, jobba... stängningstider suger men några wastade triple chocolate muffins & jag är rätt nöjd tjej ändå. :) Nu är jag dock ledig tills på söndag, och på måndag åker vi, alltså en heeel vecka ledigt där.

Yeah.

Denna vecka har jag jobbat hela eftermiddagarna till stängningsdags (vi stänger kl. 24). Och sen, när de sista gästerna har dragit och man helst bara vill hem och soova, ska man alltså städa hela restaurangen... om man är fyra st, sjukt effektiva och det har varit lugnt under dagen, är man förhoppningsvis klar innan kl. 1. I onsdags var vi dock bara tre och hela dagen hade varit kaos, så istället för att ens göra ett försök att skynda oss lekte vi "gissa-vem-jag-tänker-på" (asiatiska och tyska diktatorer och så, ni vet) via headset, och var klara vid tjugo över två. Sjukt kul, men.. inte så effektivt, nej (som att jag någonsin är det liksom, dah). 

Anyhu, nuf said 'bout McDonald's. Vad har mer hänt liksom? Jooo, jag har köpt en bärbar dator ju! (så nu kan jag uppdatera även i stan & slipper upptäcka att mina supaaahh cool besökssiffror sjunker så fort jag är borta. Det är hårt, förstår ni!), ätit mycket blåbär och druckit ännu mer kaffe. :) Det är nog allt.

Och ifall någon undrar kan jag tillägga att jag har skrivit "latte" fler gånger än "jätte" med t9 på min mobil, så det står nu först i ordlistan. Nu vet ni, dö inte av intressechock tack.


All that we ever do
is play in the sheets
Smoke us a cigarette
and go back to sleep



Imorgon är det bröllop, jeez. :)


/M

RSS 2.0