Söndag

En familj från Connecticut ringde mig igår, förresten, men jag jobbade så mamman talade in ett meddelande. Lät bra :) hon skulle ringa igen ikväll... iih! Det börjar bli verkligt, det här :)

Nuu ska jag jobba, maah :/


/M


Lördag natt

Idag har jag

- sålt ca 100 000 000 Happy Meal (finns det någon under tio år som inte varit på McDonalds Våxnäs idag? Någon? ANYONE?)
- upptäckt Hammarö (inkl avstängda vägar i hela stan, guidad tur kring badhuset (hahah) filmen Hannibal Rising och alldeles för tidig hemgång :/ )



Det var nice :)



/M


Onsdag

Om man nu inte känner för att oroa sig för au pair-jobb, alla prov och läxor, nära förestående dansuppvisning, mr 90:a, helgen som kommer eller något annat... tjaaa, då kan man ju börja panika över studentklänningen?



image3                                                     
Denna är från Vila, tror den kostade 399:-?                      
vet fortfarande inte om jag vill ha den...                            






För övrigt hade vi skriftligt nationellt idag. Vad kan man säga, skönt att det är över?
Nu blire dans!

/M

Nya Zeeland vs. USA

Hmm, ja, det här med student. Inte så himla kul när man inser att efter det magiska datumet (12 juni! 12 juni! 12 juni!) är man inte längre en fattig, lat och partysugen studerande utan en fattig, lat och partysugen... eh, arbetslös?

Och jag vet, redan nu, att jag inte vill stanna i Sverige efter studenten. Det enda som egentligen håller mig kvar här, är ju det faktum att jag fortfarande går i skolan. När gymnasiet är klart, då finns det ingenting som hindrar (allt det andra jag har här, kan jag få på andra ställen också: min familj kommer att finnas bara en dator bort, dansa kan man göra var som helst och oavsett hur mycket jag älskar mina vänner får man alltid en kick av att lära känna nya människor, att inte vara fast i samma hjulspår.. ni vet.) Jag vill inte växa fast här. Jag är alldeles för rastlös för att vara kvar, stå stilla. Jag vill träffa nya människor, få nya inblickar och leva.


Men, let's face it - hade jag varit miljonär hade det varit lätt, men nu är det inte riktigt så. ;) Så jag har anmält mig till Cultural Cares au pair-program i USA & just nu håller de på att leta reda på en familj till mig. Känns skitbra, okej slavlön, men fatta vilka erfarenheter & vad coolt att få bli en sån del av en helt annan kultur!

I allafall, so far so good. Men så hittade jag en Nyzeeländsk hemsida om att vara "au pair down under" och ... wooh! Allt verkar tusen gånger bättre! I wanna go there! Har alltså spenderat några timmar med att fylla i en ansökan även till denna organisation.

Så nu är jag lite förvirrad igen. USA vs NZ, liksom. What to do?


/M


Helgen

Jag älskar Stockholm!

...trots alla brats
och billig (vidrig) vodka
och Sverigedemokrater
och tunnelbanespärrar (host)
och allt annat som inte blev som det skulle...

så blev det till slut en sjukt lyckad kväll ändå, hur lyckas vi? ;)


image2
 @ club Toxic :)



Nu ska jag out on a promenix & sedan jobba den perfekta tiden 16 -21 (lugnaste tiden, kort pass men ändå rast, slipper stänga (= städa), kommer hem lagom tidigt och får förhoppningsvis en massa sköna kunder att snacka med ;)

/M

Breathing

I steal your breaths when you're sleeping -
'cause breathing on my own is way too hard...




Onsdag

Vi lever i en värld där soldater tränar sig på tv-spel innan de åker till Irak för att skjuta. Och så vidare. Idag hade jag muntligt nationellt prooov, på ämnet Saga och Sanning. Jag pratade om våld i allmänhet, gatuvåld i synnerhet och det gick väl... ganska bra, tror jag. GAH, jag hatar att prata inför klassen.

För övrigt är det bara en dag kvar till helgen, vi är lediga på fredag. YESAAH. :) Utgång i Kd på torsdag, var länge sen jag var på Arena 8) Sen åker jag till Estocolmo para encontra mi amigo ÄÄÄÄMIL (don't kill me, det var länge sen jag läste spanska...). Anyhu. Emil alltså :D Just nu är planerna Stureplan, skitsamma vart vi går... haha (och jag låtsas som att jag inte hör hans suckanden i telefon, det ska bli kul! ;) Öh. Söndag means jobb & plugg och sen var den helgen slut. Ah.

Mat & dans coming up nu!


/M

Sleeping to dream about you

"En dröm är en psykisk upplevelse. Den uppträder allra oftast under REM (Rapid Eye Movement, = snabba ögonrörelser)-sömnen, som är en av flera stadier i en människas sömncykel."

Fattar ni vilken bullshit det är? Det ÄR inte smart att spara allt skolarbete till sista kvällen...



/M


Fredagkväll

Mpja, snart sex timmar senare har jag i allafall tänkt att jag borde börja med psykologin :/ Äh, det ordnar sig, får fixa det imorn. Ett arbete om drömtydning är a piece of cake ;) Nu ska jag sova. Yesaah, halv tio en fredagkväll, är det inte jag som borde vara ute & shake-a ass, ragga gratisdrinkar och (för att citera fellow class mate): "skapa alla skandaler?" Oh yes, det borde jag. Men, I have a birthday to celebrate - inte min egen, men a certain släktings... vilket innebär uppstigning kl. 07.00 imorgon. Så ikväll är vi duktiga! ;)

Vi (råkade?) dock gå ut igår, helt oplanerat á la Emanuel-ringer-en-timme-innan-när-jag-sitter-hemma-hos-Måns-och-pluggar... och naturligtvis gick det att övertala mig, hah. The place var Glada Ankan, the beer kostade 28 spänn och the guy turned out to be från Tjeckien...? Weeell, the rest is history, eller så förtränger vi det!
Jag sov hos en kompis (och drömde om råttor? fett läskigt...) & vaknade fräsch som en nyponros för att hinna i tid till provet kl. 8.30 ;)



Neej, som sagt, nu ska jag sova. Ciao!

/M


My number one

Det var en gång en tjej (flicka? kvinna? gaaal? chick?) som hade rätt mycket att säga. Saker som man inte alltid kan prata om. Dessutom gillade hon att fjanta runt, fota random dagens-outfit-bilder framför spegeln och hänga framför datorn när hon egentligen borde sova. What to do? 

Daah, man startar en blogg så klart. Tänkte dock hålla den privat ett tag, så.. well, just nu skriver jag nog bara för mig själv. Får väl se vad som händer... haha.

Anyhuuu. Studenten snart (eftersom detta ämne tar upp ca 95 % av mina tankar just nu känns det rimligt att blogg-debutera med ett inlägg om just studenten ;). Två månader kvar! Heeelt sjukt, jag har inte fixat nånting. Skräll, nej ;p

Nuuu är det psykologiplugg som gäller. Underbart sätt att spendera en fredagkväll, oh yeees!


/M

RSS 2.0