Torsdag

En laaang dag avklarad, men tva sma fighter raknas knappt nar man dealar med den har donnan, sa jag raknar det definitivt som en bra dag. :D

..och nu ar det bara fredagen kvar oxh sedan ar det heeeelg, yiha (vilket for ovrigt ocksa innebar att om exakt 48 timmar star jag och tittar pa min future husband mr. Jason Mraz, men jag antar att ni foljer nedrakningen lika noggrant som jag gor sa det visste val alla redan ;)

Nu ska vi ata hamburgare & then I'm off!


/M

Kommentarer
Postat av: emma ;)

oh WOW. future husband. jag kommer njuta så hårt av ert bröllop. för jag är ju bjuden, det vet väl alla?

2008-10-10 @ 13:32:00
Postat av: M

I know! jag har redan borjat planera hans setlist, alltsa vilka sanger han ska sjunga till mig pa brollopet och sa.. tycker du jag ska ta upp det nu pa lordag, eller bor det vanta tills jag kanner honom lite battre?

2008-10-10 @ 18:59:18
Postat av: emma

Oj, förlåt, jag hann inte svara på detta. Ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte fyllt min roll som....öh, giftemålsfrågostöd? Öh. Ja. För övrigt är lördagar intressanta beträffande sjungande, charmiga män. Jag smög nämligen fram till Krunegård efter Korianderkonserten i lördags. Jag var jättediskret och försiktig, skulle bara nämna att jag uppskattade hans skiva och inte ville vara till besvär..... Då säger han att han känner igen mig, varpå jag blir så förvånad att jag säger tack på finska "eeeh...kiitos!" och springer därifrån. Ja, man måste ju vara artig liksom 8)

2008-10-14 @ 14:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0